در این قسمت از آموزش وردپرس قصد داریم تا آموزش نصب قالب وردپرس را برای شما همراهان همیشگی لامرد وب توضیح دهیم.در این آموزش سعی بر این است که با روش های گوناگون نصب پوسته وردپرس شما را اشنا کنیم و از هر روش که مایل بودید برای نصب قالب وردپرس خود اقدام کنید.پس تا انتهای این آموزش جذاب همراه ما باشید.
آموزش نصب قالب وردپرس
وردپرس یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است که با انعطافپذیری و امکانات فراوان خود، کاربران بسیاری را به خود جذب کرده است. یکی از ویژگیهای برجسته وردپرس، امکان نصب قالب وردپرس و استفاده از قالبهای مختلف است که میتواند ظاهر و عملکرد سایت را به طور کامل تغییر دهد. در این مقاله، قصد داریم آموزش نصب قالب وردپرس را به شما به صورت مرحله به مرحله ارائه دهیم. همچنین، به بررسی ویژگیهای بهترین قالب مناسب و منابع معتبر برای پیدا کردن قالبهای باکیفیت خواهیم پرداخت.
یکی از روش های پیدا کردن قالب مناسب خرید از مارکت های خارجی مثل تم فارست و دیگر سایتهای وردپرسی می باشد که شما می توانید از طریق سایت های واسط پرداخت دلاری این قالب ها را تهیه کنید.
ورود به پنل مدیریت وردپرس برای نصب قالب وردپرس
اولین مرحله برای اقدام به نصب قالب وردپرس ورود به پنل پیشخوان وردپرس است.در آموزش های گذشته در خصوص ورود به پنل مدیریت وردپرس توضیح دادیم.
برای ورود نیاز یه مشخصات مدیریت دارید که شامل نام کاربری و رمز عبوری می باشد که موقع نصب وردپرس ایجاد کردهاید،این اطلاعات را وارد کنید و سپس گزینه ورود را بزنید.
شروع نصب پوسته وردپرس از طریق پنل مدیریت
بعد از این که وارد پنل مدیریت شدید به مسیر نمایش > پوستهها بروید و در آنجا تمام پوسته های خود را مشاهده می کنید.
در مرحله بعد برای اضافه کردن قالب جدید به وردپرس باید از طریق گزینه افزودن پوسته تازه اقدام کنید.
پس از این که بر روی گزینه افزودن پوسته تازه کلیک کردید وارد صفحه ای می شوید که در آن چند قالب پیشفرض سایت wordpress.org برای شما به نمایش در می آید،این قالب ها تماما به زبان انگلیسی هستند و مناسب سایت های فارسی زبان نیست اما در صورت لزوم می توانید از این قالب های پیشفرص وردپرس استفاده کنید.
آموزش نصب قالب وردپرس از مخزن وردپرس
از قسمت فیلتر قالب ها می توانید هر قالبی که مدنظرتان بود را نصب و فعال کنید.در این قسمت وردپرس به طور رایگان برای شما هزاران قالب را قرار داده است که بتوانید از آنها استفاده کنید.البته نکته قابل توجه انگلیسی زبان بودن این قالب ها می باشد که برای سایت های فارسی زبان مناسب نیست .برای استفاده از این قالب ها باید آن ها را به زبان فارسی ترجمه و استایل های آن را راستچین کنید.
برای پیشنمایس هر یک از قالب ها فقط نیاز است تا بر روی گزینه پیشنمایش کلیک کنید تا دمویی از قالب مدنظر برای شما به نمایش گذاشته شود.همچنین برای نصب قالب می توانید بر روی گزینه نصب کلیک کنید.
نصب قالب وردپرس از روی کامپیوتر شخصی
یکی دیگر از روش های نصب قالب وردپرس،نصب از طریق بارگزاری فایل موجود در کامپیوتر شخصی در وردپرس است.یعنی شما با استفاده از فایل قالبی که در سیستم خود دارید بر روی وردپرس نصب خواهید کرد.
مراحل انجام این کار به این شکل است که شما در بالای برگه بر روی دکمه بارگذاری پوسته کلیک می کنید،سپس صفحه ای مطابق تصویر زیر برای شما باز می شود که باید از طریق دکمه Choose File،فایل zip شده موجود در سیستم خود را انتخاب نمایید تا آپلود شود.سپس بر روی گزینه هم اکنون نصب کنید کلید نمایید و منتظر بمانید تا عملیات نصب قالب وردپرس شما اتمام شود.
در صورتی که موفق به آپلود قالب وردپرس خود نشدید و دچار خطای زیر شدید باید نسبت به افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس اقدام کنید.
Warning: POST Content-Length of 14841499 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in
Unknown on line 0
در صورتی که موفق نشدید فایل خود را از طریق پنل مدیریت آپلود کنید میتوانید فایل زیپ قالب را در پوشه wp-content/themes آپلود و extract کرده و سپس به بخش نمایش > پوستهها از پنل مدیریت وردپرس رفته، و قالب را از آنجا نصب کنید.
بعد نصب وارد صفحه ای می شوید که می بایست قالب را فعال کنید.اکنون با کلیک کردن بر رو گزینه فعال کردن مراحل نصب قالب وردپرس شما تمام می شود.
در این آموزش سعی شد تمام روش های آموزش نصب قالب وردپرس را به شما همراهان همیشگی لامرد وب توضیح دهیم.چنانچه در خصوص هر یک از روش های گفته شده سوالی داشتید می توانید از طریق درج نظرات سوالات خودتان را مطرح کنید.
پیروز و سربلند باشید.