قابلیت زمانبندی انتشار مطالب وردپرس به ما کمک می کند تا نوشتههای خود را در تاریخ و زمانی مشخص، بهصورت خودکار منتشر کنیم. با استفاده از این ویژگی، میتوانید برنامهریزی دقیقی برای محتوای خود داشته باشیم و حتی زمانی که در به اینترنت دسترسی نداریم هم، سایت ما فعال و بهروز بماند.فراموش نکنیم که تولید محتوای منظم در سایت میتواند نرخ بازدید و ترافیک سایت ما را افزایش بدهد.
چرا باید از زمانبندی انتشار مطالب وردپرس استفاده کنیم؟
زمانبندی نوشتهها به شما کمک میکند تا یک برنامه منظم و پیشبینیشده برای انتشار مطالب داشته باشید، که این کار تأثیر زیادی بر ترافیک سایت میگذارد. با انتشار محتوا در زمانهایی که مخاطبان بیشتری آنلاین هستند، میتوانید نرخ تعامل و بازدید را به حداکثر برسانید. همچنین زمانبندی انتشار مطالب وردپرس باعث میشود تمرکز بیشتری بر کیفیت نوشتهها داشته باشید و از انتشار عجولانه یا نامنظم جلوگیری کنید.مهم تر از آن،اگر در تعطیلات یا شرایطی بودید که دسترسی به سایت نداشتید،می توانید با استفاده از زمانبندی انتشار مطالب وردپرس سایت خود را بروز نگه دارید.
معرفی افزونه Editorial Calendar
افزونه Editorial Calendar با بیش از ۲۰.۰۰۰ نصب فعال توانسته یکی از محبوبترین افزونه های زمان بندی انتشار مطالب در وردپرس باشد.به وسیله این افزونه می توانیم محتوای خود را در زمان بندی های مشخصی منتشر کنیم حتی در زمان هایی که به اینترنت متصل نیستید این افزونه طبق زمان بندی مشخص کار خود را انجام خواهد داد.
در ادامه طریقه کار با این افزونه را یاد خواهیم گرفت.
آموزش زمانبندی انتشار مطالب وردپرس با Editorial Calendar
ابتدا طبق روال همیشگی باید این افزونه را از مخزن اصلی وردپرس دانلود کنیم.برای دانلود و فعالسازی این افزونه می توانید از آموزش نصب افزونه در وردپرس استفاده کنید.
پس از نصب افزونه،به مسیر نوشته ها > Calendar بروید.
در این صفحه تصویری همانند تصویر بالا مشاهده خواهید کرد که به نوعی یک تقویم محتوایی را به ما نشان می دهد.
در این تقویم محتوایی شما می توانید محتوای خود را زمان بندی و منتشر کنید.
به عنوان مثال ما بر روی تاریخ ۲۹ دسامبر می رویم و بر روی گزینه “ٔNew Post” کلیک می کنیم.
در این قسمت یک باکس برای ما باز خواهد شد که از ما Title (عنوان محتوا)،Content(محتوا)،Time(زمان انتشار) و Status که همان وضعیت انتشار می باشد را می خواهد که باید وارد کنیم.
در قسمت Status سه گزینه وجود دارد که باید بسته به استراژی و نوع محتوای خود باید یک گزینه را انتخاب کنید:
Draft :این گزینه که همان پیشنویس است برای نوشتههای ناتمام می باشد.نوشته هایی که هنوز کامل نشده اند.
pending review : با انتخاب این گزینه می توانید نوشته را در حالت در “انتظار تأیید مدیر” قرار بدهید.
Scheduled : برای زمان بندی محتوا و انتشار آن می توانید از این گزینه استفاده کنید.
در نهایت برای ذخیره سازی گزینه Submit را بزنید و تمام!
ویرایش نوشته های زمان بندی شده
برای ویرایش و حذف مطلب مورد نظر خود می توانید با هاور کردن تاریخی که در آن مطلب قرار داده اید بر روی گزینه Edit یا Delete بزنید و به صفحه ویرایش و یا حذف مطلب هدایت شوید.
نتیجه گیری
همانطور که مشاهده کردید کار با این افزونه بسیار راحت است و کافی است تا مطابق این آموزش جلو بروید و محتوای خود را به شکل اصولی زمان بندی کنید.امیدوارم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد.هرگونه سوال در این خصوص را می توانید در قسمت نظرات مطرح کنید.