در این مقاله سعی داریم صفر تا صد آموزش کار با بخش نوشته ها در وردپرس را به طور عملی یاد بگیریم.
در انتهای این مقاله شما قادر خواهید بود یک نوشته را به طور اصولی در وب سایت خودتان منتشر کنید و از طریق این نوشته ها ترافیک ورودی سایت خودتان را افزایش دهید.پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
اضافه کردن مطلب جدید در وردپرس
اولین مرحله برای این که شما بتوانید یک مقاله را در وبسایت وردپرسی خودتان اضافه کنید این است که به بخش نوشته ها>نوشته تازه وارد شوید.همانطور که در تصویر زیر می بینید محیط کار با وردپرس بسیار ساده است و بدون این که گیج شوید می توانید با آن کار کنید،در ادامه عناصر موجود در این صفحه با هم بررسی می کنیم.
تنظیمات صفحه
در این قسمت شما می توانید تمام بخش هایی که به آن نیاز دارید را فعال کنید و از آنها استفاده کنید.به عنوان مثال ما امکاناتی که در این صفحه مورد نیازمان است را فعال کرده ایم که در تصویر زیر مشاهده می کنید.
افزودن عنوان نوشته
در مرحله بعد باید یک عنوان مناسب برای مقاله و نوشته خودمان انتخاب کنیم، به عنوان مثال ما نام مقاله جدیدمان را آموزش کار با بخش نوشته ها در وردپرس انتخاب کرده ایم و می خواهیم یک نوشته تحت این عنوان را به سایت خودمان اضافه کنیم.
پیوند یکتا در وردپرس
پس از اینکه برای سایتمان یک عنوان مناسب با موضوع نوشته مان انتخاب کردیم نوبت به این میرسد که یک نامک یا به اصطلاح انگلیسی slug برای این نوشته انتخاب کنیم. در مقاله نامک انگلیسی بهتر است یا فارسی؟ به طور کامل راجبه تفاوت نامک انگلیسی و فارسی و کاربرد هر کدام توضیح داده ایم.فقط تا همین حد را بدانید که نامک مشخص می کند که هر نوشته در سایت ما با چه آدرسی در اختیار کاربران سایت ما قرار بگیرد،با این توضیحات قطعا نامک باید یونیک و منحصر به فرد باشد تا تداخلی با سایر نوشته ها ایجاد نکند.
اضافه کردن محتوای نوشته
مهم ترین بخش هر نوشته و مقاله محتوای اصلی آن است که قرار است در سایت منتشر شود که اگر محتوای ارزشمندی باشد منجر به تعامل کاربران برای آن نوشته می شود.هر چقدر تعداد نظرات یک نوشته بیشتر باشد اهمیت آن نوشته برای گوگل هم بیشتر می شود و با درج هر نظر توسط کاربران محتوای شما آپدیت می شود و این امر یک سیگنال مهمی برای اعتبار صفحه شما در گوگل است.در مقالات گذشته به طور مفصل در خصوص مدیریت نظرات در وردپرس صحبت کرده ایم که می توانید این آموزش را مطالعه نمایید.
با توجه به توضیحات بالا یاد گرفتیم که هر چقدر محتوای ما ارزشمند تر باشد و نیاز کاربران را سریع تر و بهتر رفع کند برای پیشرفت و اعتبار سایت ما بهتر و مفید تر است.پس با توجه به این نکته مهم متن اصلی و توضیحات خودمان را می نویسیم.
اضافه کردن دسته بندی به نوشته
برای راحتی کار و بهتر کردن هر چه بیستر ساختار سایت ما نیاز داریم که تمام عناصر موجود در سایتمان را دسته بندی کنیم،نوشته ها هم از این قائده مستثنی نیستند و برای دسترسی و بهتر شدن ساختار آنها نیاز است که هر نوشته در دسته بندی مشخص خودش قرار بگیرد،به عنوان مثال این مقاله (آموزش کار با بخش نوشته ها در وردپرس) در دسته بندی آموزش وردپرس قرار میگیرد و کاربران برای دسترسی به تمام آموزش ها فقط نیاز است که به صفحه آموزش وردرپرس سری بزنند تا تمام مقالات آموزشی مربوط به این دسته را در آن صفحه مشاهده کنند.
چندی پیش آموزش اضافه کردن دسته بندی جدید در وردپرس را به طور کامل مورد بررسی قرار دادیم ولی در این قسمت هم گزینه ای تحت عنوان اضافه کردن دسته بندی جدید داریم که به راحتی در همین صفحه می توانیم دسته بندی جدید را اضافه و برای نوشته خود انتخاب کنیم.
اضافه کردن برچسپ جدید
به طور خلاصه برچسپ ها نوعی دسته بندی هستند که مقالات مرتبط در صفحاتی با هم نشان می دهند،مثلا در این نوشته ما می توانیم از برچسپ مقالات آموزشی استفاده کنیم.برای مطالعه بیشتر می توانید به صفحه مدیریت برچسب ها در وردپرس مراجعه کنید.
اضافه کردن تصویر شاخص
برای نمایش صحیح هر مقاله نیاز است که یک تصویر شاخص برای هر کدام انتخاب کنیم،این تصاویر شاخص باید طوری انتخاب شوند که کاربران با دیدن این تصاویر ماهیت و کلیت موضوع نوشته شما را حدس بزنند و در صورت نیاز نوشته شما را مطالعه کنند.
برای این که شما یک توصیر شاخص را برای نوشته خودتان اضافه کنید کافیست روی گزینه قرار دادن به عنوان تصویر شاخص کلیک کنید،سپس از طریق گزینه بارگزاری پرونده یا کتابخانه پرونده های چند رسانه ای یک تصویر را به عنوان تصویر شاخص انتخاب کنید و در نهایت گزینه قرار دادن به عنوان تصویر شاخص را بزنید.
مرحله نهایی : انتشار مقاله
در این مرحله که مرحله آخر شما می باشد باید تصمیم بگیرید که مقاله شما قرار است که در وب سایت منتشر شود یا در حالت پیشنویس قرار بگیرد.در هر دو صورت شما با کلیک کردن هر کدام از دکمه ها می توانید مقاله خودتان را پیشنویس یا منتشر کنید.
با منتشر شدن مقاله شما کاربران در بخش مقالات به نوشته شما دسترسی دارند و می توانند آن را مطالعه کنند.
کلام آخر
در این مقاله سعی شد بدون اضافه گویی به مبحث آموزش کار با بخش نوشته ها در وردپرس بپردازیم.دیدید که کار با این بخش هم مثل ما بقی بخش های سایت آسان و بدون دردسر است،یه همین راحتی شما توانستید یک مقاله را به سایت خودتان اضافه کنید در صورتی که سوال یا ابهامی در ذهن شما وجو دارد می توانید در بخش کامنت ها نظرات خودتان را بیان کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم.