قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس

قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس

بروزرسانی شده در۲۹ خرداد ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

شاید شما هم هنگام سر زدن به سایت های مختلفی دیده باشید که برای هر صفحه مختلف سایت خود از قالب های متفاوتی برای نمایش محتوای خود استفاده کرده اند و این سوال برای شما پیش بیاید که چگونه قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس خود ایجاد کنیم؟د این آموزش قصد داریم به طور کامل شما را با نحوه ایجاد قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس آشنا کنیم.

قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس

شما با استفاده از قالب متفاوت برای هر دسته بندی می توانید شکل و شمایل سایت خود را بهبود دهید.با استفاده از این تکنیک می توانید ویجت هایی که در هر دسته بندی نیاز است را شخصی سازی کنید.

به عنوان مثال تولید محتوای ما در لامرد وب به طور اختصاصی به دو نوع طراحی سایت و آموزش وردپرس محدود می شود.حالا اگر ما قرار بود در دسته طراحی سایت المانی را قرار دهیم که دوست نداشتیم در دسته آموزش وردپرس نمایش داده شود باید چه کاری انجام می دادیم؟

این مطلب دقیقا برای افرادی تهیه شده که قصد انجام دادن همچین هدفی را در سایت خود دارند و بنا به شرایط کاری خود دوست دارند قالب دسته بندی های متفاوتی را برای سایت خود داشته باشند.در ادامه به نحوه چگونگی ایجاد قالب جداگانه برای هر دسته بندی در وردپرس خواهیم پرداخت.

این روش چگونه قابل انجام است؟

حالا که متوجه شدید که این قابلیت در کجا به کار شما می آید نوبت به این می رسد که یاد بگیریم چطور این قابلیت را پیاده سازی و در عمل اجرا کنیم.

برای این کار ابتدا باید طبق آموزش پیدا کردن آیدی در وردپرس برای نمایش دسته بندی یا مطالب پیش بروید و آیدی دسته بندی مورد نظر خود را طبق آموزش به طور صحیح پیدا کنید و ادامه مراحل گفته شده را پیش بروید.

در مرحله دوم شما باید وارد فایل منیجر هاست خود شوید،(آموزش ورود به cpanel)،و وارد پوشه wp-content شوید.در ادامه وارد پوشه themes شوید و در نهایت باید وارد پوشه قالب سایت خود شوید.

فرض می کنیم که آیدی دسته بندی مدنظر شما برابر با عدد ۱۰۰ است.برای این که بتوانید قالب جداگانه برای هر دسته بندی خود داشته باشید باید در این مسیر فایلی با نام Category-100.php ایجاد کنید که این نام نشان دهنده این است که محتویات این فایل مربوط به دسته بندی با آیدی ۱۰۰ است و شما با قرار دادن هر کدی در فایل،محتویات این فایل بلافاصله در این دسته بندی نمایش داده می شود و می توانید ظاهری متفاوت از قبل را در این دسته بندی مشاهده کنید.اکنون کافی است Codex ها (توابع وردپرس) را در این فایل قرار بدهید تا مطالب و المان های مدنظر شما استایل دلخواه شما را داشته باشند و با همین استایل در سایت نمایش داده شود.

به همین سادگی شما توانستید برای هر دسته بندی وردپرس قالب جداگانه و حرفه ای طراحی و ایجاد کنید.امیدوارم که این آموزش برای شما مفید و کاربردی بوده باشد.در صورتی که نیاز به راهنمایی داشتید می توانید سوالات خودتان را در قسمت نظرات درج کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشم.

پیروز و موفق باشید-حمزه همتی ?.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + هشت =