تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس

بروزرسانی شده در۱۱ آبان ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

اگر با وردپرس کار کار کرده باشید حتما می دانید که به طور پیشفرض تاریخ سایت به صورت میلادی است.فرض کنید یک فروشگاه اینترنتی دارید و می خواهید تاریخ خرید کاربر را به آن نمایش بدهید،و یا این که یک سایت محتوا محور دارید و تاریخ انتشار یا حتی بروزرسانی محتواهای سایت خود را به صورت میلادی به کاربران نمایش بدهید.اکثر ما فارسی زبان ها با تاریخ شمسی سر و کار داریم و برای درک بهتر کاربر از تاریخ بهتر است آن را با فرمت شمسی بیان کنیم.همین امر موجب شده است که توسعه دهندگان وردپرس به این فکر بیفتند که چگونه اقدام به تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس کنند.

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس

در این آموزش ما قصد داریم به پاسخ سوال شما بپردازیم و با یکی از بهترین افزونه های محبوب این کار،بتوانیم تاریخ میلادی سایت خود را به صورت شمسی در بیاوریم.به طور کلی دو افزونه مهم برای این کار وجو دارد،افزونه parsi date و WP Jalali از مهم ترین افزونه های تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس هستند.در این آموزش ما صرفا قصد داریم شمسی سازی وردپرس را با استفاده از افزونه parsi date مورد بحث و بررسی قرار بدهیم.

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی با افزونه parsi date

افزونه parsi date یکی از افزونه های محبوب برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس است که می تواند تمام آمار و ارقام و به طور ویژه تاریخ میلادی را به شمسی تبدیل کند.این افزونه به دلیل ویژگی هایی زیادی که در اختیار کاربران قرار داده است توانسته است محبوبیت زیادی را در بین کاربران فارسی زبان پیدا کند به نحوی که تا کنون بیش از ۱۰۰.۰۰۰ نصب فعال را داشته و به این معنی است که ۱۰۰هزار سایت فعال از این افزونه در حال استفاده هستند.

برخی از ویژگی های این افزونه:

  • تاریخ خورشیدی در انتخاب‌گر روز در ویرایشگر بلاک (کوتنبرگ)
  • تاریخ خورشیدی تقویم jQuery UI
  • تاریخ شمسی(جلالی) در نوشته ها، دیدگاه ها، برگه ها، بایگانی، جستجو، دسته ها
  • تاریخ شمسی(جلالی) در پیوندهای یکتا
  • تاریخ شمسی(جلالی) در بخشهای مدیریت مانند لیست نوشته ها، لیست دیدگاه ها، لیست برگه ها
  • تاریخ شمسی(جلالی) در ویرایش سریع نوشته ها، دیدگاه ها، برگه های بخش مدیریت
  • ابزارک تقویم شمسی(جلالی)
  • ابزارک بایگانی شمسی(جلالی)
  • راست چین شدن و تصحیح ویرایشگر
  • تابع سریع و قدرتمند برای تصحیح (ی , ک) عربی به (ی , ک) پارسی
  • تابع سریع و قدرتمند برای اعداد پارسی
  • استفاده از منابع کم

آموزش کار با افزونه parsi date

قبل از این که با افزونه parsi date شروع به کار کنیم باید توجه داشته باشید که باید از نسخه فارسی وردپرس استفاده کنید.اگر نسخه وردپرس شما انگلیسی است باید آن را فارسی کنید.برای این کار می توانید آموزش چگونه وردپرس را فارسی کنیم؟ را مطالعه کنید.

خب دوستان!برای استفاده از این افزونه ابتدا باید اقدام به دانلود آن کنیم.این افزونه به طور رایگان در دسترس است و شما می توانید آن را به طور رایگان از مخزن وردپرس دانلود کنید و از آن استفاده نمایید.

تبدیل تاریخ میلادی به شمسی

بعد از نصب، باید این افزونه را فعال کنیم.برای این کار می توانید آموزش ما را در خصوص نصب افزونه در وردپرس مطالعه نمایید.بعد از نصب این افزونه،گزینه ای تحت عنوان تنظیمات پارسی به منو پیشخوان وردپرس شما اضافه خواهد شد.با کلیک کردن بر روی این گزینه وارد صفحه جدیدی خواهید شد که در آن تمام تنظیمات قابل مشاهده می باشد.

هسته

در این قسمت،برای فعال کردن تاریخ شمسی در سایت و تبدیل تاریخ میلادی به شمسی در وردپرس و ووکامرس،کافی است گزینه تاریخ خورشیدی را فعال کنید.همچنین با استفاده از گزینه “انتقال این برگه به زیر منو؟” می توانید این تنظیمات را به زیر منو تنظیمات پیشخوان اضافه کنید.

امکان جالبی که این افزونه در اختیار ما قرار می دهد اضافه شدن و استفاده از فونت وزیر در پنل مدیریت است که می توانید با فعال کردن “فونت وزیر” از آن استفاده کنید.

تبدیل

نمایش تاریخ شمسی در وردپرس

در تب بعدی این افزونه تنظیمات دقیق تری برای ما در دسترس است.از طریق این تنظیمات می توانیم تمام ارقام لاتین را در دسته ها،نوشته ها،برگه ها و… را تبدیل به اعداد و ارقام فارسی کنیم.همچنین می توانیم تمام حروف عربی را نیز به حروف فارسی اصلاح کنیم.

هماهنگی با افزونه

هماهنگی افزونه parsi date با ووکامرس

اگر در سایت خود از افزونه ووکامرس استفاده می کنید می توانید تاریخ و اعداد این افزونه را نیز به فارسی تبدیل کنید.با فعال کردن گزینه “انتخاب‌گر تاریخ شمسی (جلالی)” می توانیم تاریخ فروشگاه خود را به شمسی و جلالی تبدیل کنیم.همچنین با فعال کردن گزینه “تصحیح قیمت ها” ارقامی که به صورت لاتین درج شده اند را به سادگی به فارسی تبدیل کنید.

در نهایت فراموش نکنید که برای اعمال تغییرات،دکمه “ذخیره تغییرات” را کلیک کنید.پیروز و موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + سه =