آموزش رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded

آموزش رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded

بروزرسانی شده در۲۱ شهریور ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded یکی از پر تکرارترین خطاهای وردپرس می باشد که ممکن است برای شمایی که با این خطا دست و پنچه نرم می کنید خسته کننده شده باشد.اگر به دنبال رهایی از شر این خطا هستید خبر خوب این است که در این آموزش قرار است ۴ روش را برای رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded در وردپرس را با هم بررسی کنیم.پس تا انتهای این آموزش همراه ما باشید.

خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded

علت ایجاد خطای Maximum Execution Time Of 30 Seconds Exceeded

این خطا زمانی رخ می‌دهد که یک اسکریپت PHP بیشتر از زمان مجاز تعیین‌شده در تنظیمات سرور اجرا می‌شود. به‌طور پیش‌فرض، زمان اجرای اسکریپت‌ها در اکثر سرورها ۳۰ ثانیه است. اگر کدها در این مدت نتوانند به پایان برسند، فرآیند متوقف شده و این خطا به نمایش درمی‌آید.

دلایل اصلی بروز خطا:

استفاده از پلاگین‌ها و قالب‌های سنگین: پلاگین‌ها یا قالب‌هایی که کدهای پیچیده یا غیر بهینه دارند، می‌توانند باعث افزایش زمان اجرای اسکریپت شوند.

سرور ضعیف یا کند: اگر سرور شما منابع کافی برای پردازش درخواست‌ها نداشته باشد، ممکن است اجرای اسکریپت‌ها بیشتر از زمان مجاز طول بکشد.

کدهای نادرست: در برخی موارد، کدهای نادرست می‌توانند باعث طولانی‌شدن زمان اجرای اسکریپت شوند.

رفع خطای Maximum Execution Time Of 30 Seconds Exceeded

روش های گوناگونی برای رفع خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded وجود دارد که در ادامه تمام این روش ها را با هم بررسی می کنیم.

روش اول: ویرایش دستی فایل .htaccess

فایل .htaccess یک فایل مهمی در وب‌سرورها می باشد که به شما امکان کنترل تنظیمات وب‌سایت را می‌دهد. برای افزایش زمان اجرای اسکریپت نیز می توانیم روی این فایل حساب کنیم و از طریق اعمال تغیراتی که در ادامه بررسی می کنیم خواهیم توانست این مشکل را حل کنیم.

مرحله اول: به فایل منیجر هاست خود بروید و در روت پروژه سایت خود به دنبال فایل .htaccess بگردید.اگر این فایل را پیدا نکردید می توانید از طریق آموزش نمایش فایل های مخفی در هاست این فایل را به راحتی پیدا کنید.

مرحله دوم: فایل .htaccess را با یک ویرایشگر متنی باز کرده و کد زیر را به انتهای آن اضافه کنید:

php_value max_execution_time 300

مرحله سوم: در نهایت گزینه ذخیره تنظیمات را بزنید و تمام.

این کد زمان اجرای اسکریپت‌ها را به ۳۰۰ ثانیه افزایش می‌دهد. اگر این مقدار کافی نیست، می‌توانید زمان بیشتری تنظیم کنید. پس از اعمال تغییرات، فایل را ذخیره کنید و سایت را مجدداً بررسی کنید تا ببینید آیا مشکل برطرف شده است.

روش دوم: استفاده از افزونه WP Maximum Execution Time Exceeded

اگر روش دستی برای شما مناسب نیست یا نمی‌خواهید فایل‌های سایت را به‌صورت مستقیم ویرایش کنید، می‌توانید از افزونه‌های وردپرسی استفاده کنید. یکی از افزونه‌های محبوب برای این کار، WP Maximum Execution Time Exceeded است.

برای این که بتوانیم از این افزونه استفاده کنیم ابتدا باید این افزونه را نصب و فعالسازی کنیم.برای این کار می توانید با استفاده از آموزش نصب افزونه در وردپرس این افزونه را نصب و فعال نمایید.

پس از فعال‌سازی افزونه، این افزونه به طور خودکار و بدون نیاز به انجام تنظیمات خاصی، زمان اجرای اسکریپت را به مقدار ۳۰۰ ثانیه افزایش می دهد. این افزونه به‌صورت خودکار فایل‌های موردنیاز را تنظیم می‌کند و نیازی به ویرایش دستی فایل‌ها نخواهید داشت.

روش سوم : تماس با هاستینگ

اگر همچنان مشکل شما پابرجا بود روش بعدی که به شما پیشنهاد می کنم تماس با شرکت هاستینگتان می باشد.با آنها تماس بگیرید و درخواست حل مشکل را داشته باشید.

روش چهارم : آپلود به روش دستی

روش چهارمی هم وجود دارد که اگر شرکت هاستینگ پاسخگو نبود می توانید با این روش کار خود را جلو ببرید و این مشکل را حل کنید.شما می‌‌‌‌‌توانید برای آپلود قالب یا افزونه از روش دستی استفاده کنید تا به خطای maximum execution time of 30 seconds exceeded مواجه نشوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 8 =