یکی از مزایای ایمیل تجاری اعتبار بخشیدن به هویت کسبوکار شما است. فرض کنید که با شرکتهای خارجی در حال مکاتبه هستید یا برای کاربران خودتان قصد ارسال ایمیل دارید. در این صورت به نظر شما ایمیل که با فرمت تجاری ارسال میشود اعتبار بیشتری دارد یا ایمیل که با پسوند gmail یا yahoo؟
اگر خودتان را بهجای آن شرکت بگذارید متوجه خواهید شد که ایمیل تجاری میتواند جایگاه کسبوکار شما را در بین شرکتها و کاربران سایتتان بسیار بالا ببرد؛ بنابراین اگر اقدام کردهاید که برای بیزینس خودتان یک ایمیل تجاری بسازید با ما همراه باشید. ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل به آموزش ساخت ایمیل تجاری بپردازیم.
ایمیل تجاری و شرکتی چیست؟
ایمیل تجاری یا ایمیل شرکتی ایمیلی است که دقیقاً با نام دامنه و برند سایت شما ایجاد میشود. بهعنوانمثال سایت لامرد وب را در نظر بگیرید. ما برای ارتباط با مشتریان خود از ایمیل تجاری info@lamerdweb.ir استفاده میکنیم.
این ساختار یک ایمیل تجاری است که از نام دامنه شما برای ایمیل مدنظر شما استفاده میکند و یک وجهه رسمی و معتبری را به بیزینس شما میدهد. در ادامه به مزایای ساخت ایمیل تجاری و نحوه ساخت ایمیل تجاری خواهیم پرداخت.
مزایای ساخت ایمیل تجاری چیست؟
همانطور که گفته شد ایجاد ایمیل تجاری برای هر بیزینسی میتوان یکی از واجبات آن بیزینس دانست. بهاینعلت که تفاوتهایی با ایمیلهای معمولی دارد که میتواند برای کسبوکار ما بسیار سودمند باشد.
استفاده از نام برند
اولین تفاوتی که با سایر ایمیلها دارد قابلیت استفاده از نام برند است که میتواند به کسبوکار شما هویت ببخشد و برند شما بهتر در ذهن مخاطبان هدفتان میماند.
تعداد بخش های سازمان ایمیل تجاری بسازید
شاید شما تا اینجا بر این باور بودهاید که فقط امکان ساخت یک ایمیل تجاری بر روی هر دامنه وجود دارد اما باید به شما بگویم که شما بسته به نوع هاست و تعداد بخشهای داخلی سازمانتان میتوانید به تعداد موردنیاز ایمیل تجاری بسازید. بهعنوانمثال برای بخش تبلیغات میتوانید از آدرس ads@lamerdweb.ir و برای بخش فروش از ایمیل sale@lamerdweb.ir استفاده کنید.
به همین راحتی می توانید به تعداد مورد نیاز ایمیل های مختلفی را ایجاد کنید و به وسیلهی آن ها با کاربرانتان مکاتبه کنید!
فروشتان را بالا ببرید
شما بهراحتی با استفاده از ایمیلهای شرکتی میتوانید اعتماد کاربران را به دست بیاورید و بیشتر از زمانی که از ایمیلهای غیررسمی استفاده میکردید بفروشید. جلباعتماد کاربران کار بسیار دشواری است؛ اما با ساخت ایمیل تجاری بهسهولت قابلانجام و نتیجهبخش است برای درک این ماجرا میتوانید خودتان را جای یکی از مشتریانتان قرار دهید?!
جلوگیری از اسپم
اگر میخواهید ایمیلهای شما اسپم شناخته نشود باید از ایمیلهای تجاری استفاده کنید. همانطور که میدانید ایمیلهای اسپم بههیچوجه خوانده نمیشود و فقط زمان شما را هدر میدهد و اگر ایمیلهای تبلیغاتی شما اسپم شود هم زمان و هم بودجه شما را هدر داده است؛ بنابراین یکی از بهترین راهحلها استفاده از ایمیل تجاری است که میتواند به شما کمک کند بهترین استفاده را از زمان و بودجه خود داشته باشید.
توجه : گاهی اوقات ممکن است که ایمیل های ارسالی و دریافتی شما به درستی ارسال نشود در این مواقع باید به فکر راه حلی بود که این مشکل را حل کرد.خبر خوب این است که ما در آموزش حل مشکل ارسال نشدن ایمیل در وردپرس به طور کامل این مشکل را حل کرده ایم.
اگر شما تا الان به این مشکل برنخورده اید باید کمی حساس تر باشید چون ممکن است برای شما هم این مشکل پیش بیاید و عقل سلیم حکم می کند که از پیش برای حل این مشکل چاره ای اندیشید.بنابراین نیاز است تا شما هم این آموزش را مطالعه کنید.
آموزش ساخت ایمیل تجاری در هاست cPanel
تا الان متوجه شدید که ایمیل تجاری چیست و چه مزایایی برای کسبوکار ما دارد. در ادامه میخواهیم نحوه ساخت ایمیل شرکتی را قدمبهقدم با هم بهصورت عملی یاد بگیریم.
توجه داشته باشید که ما در اینجا از کنترل پنل cPanel برای ساخت ایمیل تجاری استفاده میکنیم و شما اگر از دایرکت ادمین استفاده میکنید جای نگرانی نیست بهاینعلت که تمام مراحل گفته شده در سی پنل و دایرکت ادمین یکسان است و به همین علت تصمیم گرفتیم صرفاً یک آموزش را برای شما قرار دهیم. چنانچه در فرایند ساخت ایمیل تجاری دچار مشکل شدید میتوانید از قسمت نظرات مشکل خودتان را بیان کنید تا در سریعترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشیم.
ورود به کنترل پنل هاست سی پنل
اولین مرحله برای ساخت ایمیل شرکتی ورود به کنترل پنل هاست است. اگر از سی پنل برای مدیریت فایلهای خودتان استفاده میکنید میتوانید از آموزش ورود به سی پنل استفاده کنید. در این آموزش به طور که کامل نحوه ورود به کنترل پنل سی پنل را برای شما توضیح دادهایم.
ایجاد ایمیل تجاری در سی پنل
در این مرحله ابتدا باید مطابق تصویر وارد قسمت Email Accounts شویم تا به تمام ایمیل های سایتمان دسترسی داشته باشیم.
در مرحله بعد کافی است تا بر روی گزینه Create کلیک کنیم تا بتوانیم یک ایمیل جدید را بسازیم.
سپس وارد صفحه ای خواهید شد که باید اطلاعات خواسته شده را برای ایجاد یک ایمیل جدید وارد کنید.
Domain : در آن قسمت شما باید انتخاب کنید که بر روی کدام دامنه از سایتتان میخواهید ایمیل ساخته شود. ما در لامرد وب هم ساب دامنه داریم و هم دامنه اصلی که در اینجا میخواهیم بر روی دامنه اصلی سایتان ایمیل بسازیم پس در این قسمت دامنه اصلی سایت خودمان را انتخاب میکنیم.
Username : در این بخش باید یک نام کاربری برای ایمیل خودمان تعیین کنیم بهعنوانمثال ما قصد ساخت ایمیل admin@lamerdweb.ir را داریم پس باید در قسمت Username عبارت admin را وارد کنید.
Password : در این مرحله باید یک رمز عبور قوی برای ایمیل خودمان ایجاد کنیم.از طریق گزینه Generate می توانید یک رمز عبور قوی بسازید.
و در مرحله آخر نیاز است که بر روی گزینه Create کلیک کنید.
سپس به صفحه ای هدایت خواهید شد که تمام ایمیل های ما قابل دسترس است و همانطور که می بینید ایمیل ما هم به درستی ساخته شده است و قابل مدیریت است.
همانطور که می بینید در مقابل هر ایمیل دو گزینه Check email و Manage وجود دارد که هر دو را با هم بررسی خواهیم کرد.
ورود به وب میل
Check email : شما از طریق این گزینه میتوانید ایمیلهای دریافتی خودتان را مدیریت کنید. برای این کار کافی است تا بر روی این گزینه کلیک کنید سپس وارد صفحهای خواهید شد که میتوانید از قسمت Open your inbox وارد اینباکس ایمیل خودتان شوید.
Manage : از این قسمت هم می توانید اکانت ایمیل خودتان را مدیریت کنید و نسبت به تغییر کلمه عبور خودتان اقدام کنید.
شما به همین راحتی توانستید یک ایمیل تجاری بسازید. همانطور که گفته شد شما محدود به یک اکانت نخواهید بود و بنا به نیاز خودتان میتوانید چندین ایمیل تجاری برای بیزینس خودتان ایجاد کنید و در کلام آخر اگر در هر کدام از مراحل بالا به مشکل برخوردید میتوانید در قسمت نظرات مشکلات خودتان را درج کنید.
پیروز و موفق باشید.حمزه همتی?.