آموزش آپدیت دستی وردپرس

آموزش آپدیت دستی وردپرس

بروزرسانی شده در۱۷ فروردین ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

یکی از دلایلی که اکثر وب سایت های وردپرسی توسط افراد سودجو هک می شوند این است که هسته وردپرس یا قالب ها و افزونه هایی که در سایت ها استفاده می شود بروزرسانی نشده اند.بنابراین اگر شما نگران هک شدن سایتتان هستید اولین قدم برای پیشگیری از این موضوع این است که هسته وردپرس و قالب ها و افزونه های خودتان را آپدیت کنید.در مقالات آموزشی گذشته در مورد نحوه بروزرسانی قالب و افزونه وردپرس از طریق direct admin و بروزرسانی قالب و افزونه وردپرس در cpanel صحبت کرده ایم اما در این مقاله می خواهیم به آموزش آپدیت دستی وردپرس بپردازیم پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

چرا باید وردپرس را آپدیت کنیم؟

همانطور که قبلا هم اشاره کردم مهم ترین دلیل بروزرسانی هر افزونه و قالب و هر نرم افزاری دیباگ کردن و رفع ایرادات فنی در کدنویسی و در مرحله دوم بهبود ساختار و تجربه کاربری این نرم افزار ها است.بنابراین نتیجه میگیریم که باید نسخه وردپرس ما همیشه بروز باشد تا مورد حمله هکر ها قرار نگیریم.

بعضی مواقع پیش می آید که حجم آن نسخه از افزونه قالب و یا هر چیزی که می خواهیم آن را بروزرسانی کنیم کم است و می توان آن را در حالت بروزرسانی خودکار قرار داد اما در غیر اینصورت شما باید بتوانید آن را از طریق هاست و کنترل پنل خودتان بروز کنید.خارج از این بحث ها این یک مهارت است که شما به عنوان یک طراح و یا یک مدیر سایت بتوانید تمام فوت و فن مدیریت سایت را بدانید.پس در ادامه با ما همراه باشید تا دو روش اصولی نحوه آپدیت دستی وردپرس را با هم مرور کنیم.

روش اول : آپدیت دستی وردپرس از طریق پنل پیشخوان وردپرس

آپدیت دستی وردپرس از طریق پنل پیشخوان

در این روش ما قصد داریم آپدیت دستی وردپرس را از طریق پیشخوان انجام دهیم.برای این کار کافی است وارد پیشخوان وردپرس شویم و از قسمت بروزرسانی ها وارد صفحه بروزرسانی شویم.

در اینجا کافی است که شما گزینه بروزرسانی به نگارش fa_IR-6.4.3 را کلیک کنید تا تمام کار آپدیت به صورت خودکار توسط خود ودرپرس انجام شود.به همین راحتی شما توانستید وردپرس خودتان را به آخرین نسخه بروزرسانی نمایید.

روش دوم : آپدیت دستی وردپرس از طریق هاست

اما شما ممکنه به هر دلایلی (ویروسی شدن سایت،هک شدن سایت و..) نیاز داشته باشید که به صورت دستی از طریق فایل های هاست اقدام به بروزرسانی نمایید.

برای این کار کافی است که وارد کنترل پنل هاست خودتان شوید.اگر از cpanel برای مدیریت فایل های خود استفاده می کنید میتوانید آموزش ورود به cpanel را مطالعه کنید.

سپس وارد روت سایت خودتان در قسمت public_html شوید.

وارد پوشه public_html شوید

وردپرس را از لینک زیر دانلود نمایید و آن را از حالت فشرده خارج کنید.

پس از اینکه وردپرس را دانلود کردید کافیست که وارد پوشه wp-content شوید و فایل های theme و plugins را به طور کامل حذف نمایید.

 پوشه theme و plugins را حذف کنید

بعد از حذف کردن فایل های گفته شده کافیست مجدد وردپرس را با فرمت zip فشرده کنید و در قسمت public_html آن را آپلود کنید و از حالت فشرده خارج کنید تا فایل های جدید جایگزین فایل های قبلی شود.به همین راحتی شما توانستید نسخه وردپرس خودتان را از طریف هاست بروزرسانی کنید.

پیروز و سربلند باشید?.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 11 =