آموزش تغییر پیوندهای یکتا در وردپرس

آموزش تغییر پیوندهای یکتا در وردپرس

بروزرسانی شده در۴ فروردین ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

اگر شما هم پس از مدتی تصمیم گرفته اید که ساختار پیوند های یکتا را در وردپرس تغییر دهید در این مقاله همراه ما باشید.

در این آموزش قصد داریم نحوه تغییر پیوندهای یکتا در وردپرس را مورد بررسی قرار دهیم.

پیوند یکتا در وردپرس چیست و چه کاربردی دارد؟

وردپرس به شما این قابلیت را می‌دهد که ساختار دلخواهی برای پیوندهای یکتا و صفحات آرشیو ایجاد کنید. ساختار نشانی دلخواه می‌تواند مفهموم صفحه مورد نظر شما را به کاربر برساند و همین امر می تواند به کاربر کمک کند که بهترین تصمیم را بگیرد و سریع تر به نتیجه مورد نظر خود برسد.

انواع ساختار پیوند های یکتا در وردپرس

شما به شکل های گوناگونی می توانید برای نوشته ها و محصولات و … ساختار های متفاوتی را تعریف کنید و هر زمان بخواهید می توانید بدون هیج مشکلی مجدد ساختار را تغییر دهید.ولی زمانی این قضیه حساس می شود که شما از طریق گوگل ورودی دارید و پس از تغییر ساختار پیوند ها در وردپرس پس از مدتی متوجه می شوید که ترافیک ورودی شما از گوگل کم شده است.در ادامه به حل این مشکل خواهیم پرداخت.

بهترین ساختار پیوندهای یکتا در وردپرس

تغییر پیوندهای یکتا در وردپرس

ساده

با انتخاب این گزینه ساختار پیوند ها شما خلاصه تر و کوتاه تر می شود و در انتهای هر url آیدی هر نوشته قرار میگیرد که برای دسترسی سریع تر مناسب است.

روز و نام

با انتخاب این گزینه تاریخ انتشار مقاله همراه با نام نوشته در url قرار میگیرد.

ماه و نام

با انتخاب این گزینه برای ساختار پیوند ها,نام نوشته همراه با ماه انتشار آن در url قرار میگیرد.

عددی

با انتخاب این گزینه url نوشته شما همراه با آیدی آن نوشته و کلمه بایگانی منتشر خواهد شد.

نام نوشته

در این ساختار صرفا نام نوشته شما در قسمت url قرار میگیرد.

ساختار دلخواه

در این قسمت بر اساس برچسپ های پیشنهادی که در زیر باکس قرار گرفته می توانیم یک ساختار دلخواه برای نوشته های خودمان بسازیم.

همانطور که دیدید ساختار ها تنوع زیادی دارند و انتخاب آنها کاملا بحث سلیقه است ولی توجه داشته باشید ساختار مناسب باید به شکلی باشد که کوتاه باشد و مفهموم صفحه را به کاربر برساند.همچنین برای سادگی می توانید از url های با زبان انگلیسی هم استفاده کنید که ما در مقاله کاربرد نامک در وردپرس چیست؟ به طور کامل در این خصوص صحبت کرده ایم.

تغییر ساختار دسته بندی ها و برچسپ ها در وردپرس

تغییر ساختار دسته بندی ها و برچسپ ها در وردپرس

همانطور که وردپرس این امکان را به ما داده است که بتوانیم ساختار نوشته ها را تغییر دهیم این امکان را هم به ما داده است که بتوانیم ساختار برچسپ ها و دسته بندی ها را تغییر دهیم.

شما می توانید نامی که برای دسته ها و برچسپ های سایتتان مدنظرتان است را در باکس مربوط به هر قسمت قرار دهید تا وردپرس به طور خودکار ساختار آن ها را تغییر دهد.

تغییر پیوندهای یکتا در وردپرس بدون افت رتبه در گوگل

اگر با کارکرد پیوند ها آشنا باشید متوجه می شوید که هر نوشته دارای یک نامک و اسلاگ می باشد که توسط آن موتور های جستجوی گوگل و کاربران می توانند به محتوای نوشته دسترسی پیدا کنند.شما با تغییر این آدرس عملا دسترسی کاربران و موتور های جستجو را می بندید و به همین علت پس از مدتی با کاهش رتبه در گوگل مواجه خواهید بود.

اما بیایید راجبه حل این مشکل با هم صحبت کنیم.شما باید پس از اینکه آدرس هر صفحه را تغییر دادید کاربران و موتور های جستجو را مجدد به صفحه جدید هدایت کنید و با افزونه های seo مثل رنک مث لینک قدیمی را به لینک جدید ریدایرکت کنید و به گوگل اطلاع دهید که اعتبار آن صفحه را به صفحه جدید منتقل کنند.به همین راحتی شما می توانید جلوی این مشکل را بگیرید و کاربران خودتان را به صفحات جدید منتقل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =