ممکن است دوست داشته باشید که برای صفحات دسته بندی خود توضیحاتی را به نمایش بگذارید.فرض کنید که شما یک سایت فروشگاهی دارید که در آن چندین دسته بندی وجود دارد.حالا شما قرار است در این دسته بندی به کابران اطلاعاتی را ارائه کنید تا بهتر بتوانند تصمیم گیری کنند.ما در این مقاله سعی کردیم نمایش توضیحات دسته بندی در وردپرس را به طور کامل و ساده برای شما شرح دهیم.

اگر بخواهم برای شما مثالی بزنم ما در لامرد وب چندین دسته بندی داریم که یکی از این دسته بندی ها آموزش وردپرس است و همانطور که مشاهده می کنید یک سری اطلاعاتی را در خصوص این صفحه به کاربرانمان ارائه داده ایم.دقیقا در این آموزش قصد داریم این کار را به شما آموزش دهیم پس تا انتهای این آموزش همراه ما باشید.
اهمیت نمایش توضیحات دسته بندی در وردپرس
همانطور که گفته شد صفحات دسته بندی در وردپرس یکی از صفحات مهم هر سایتی محسوب می شود چرا که شما با استفاده از صفحات دسته بندی قادر خواهید بود محتوای سایت خود را بر اساس مدل و نوع و کاربردی که دارد را طبقه بندی کنید.
وردپرس به کاربران خود این اجازه را می دهد که چه برای نوشته ها و چه برای محصولات خود دسته بندی های مختلفی را ایجاد کنند.اگر شما از وردپرس استفاده می کنید باید خوشحال باشید که فقط با انجام چند حرکت ساده می توانید این توضیحات را به سایت خود اضافه کنید.
دسته بندی ها در هر سایتی متفاوت است و هر مدیر سایتی بر اساس استراتژی و نوع کسب و کاری که دارد دسته بندی های خود را مدیریت می کند.قبلا در خصوص اضافه کردن دسته بندی جدید در وردپرس صحبت کرده ایم پس بدون اتلاف وقت به سراغ افزودن توضیحات به دسته بندی در وردپرس و نمایش توضیحات دسته بندی در قالب سایت وردپرسی خود می رویم.
افزودن توضیحات دسته بندی در وردپرس
برای این بتوانیم توضیحات را به دسته بندی های خود اضافه کنیم ابتدا نیاز است به صفحه دسته بندی سایت خود مراجعه کنیم.
برای این کار نیاز است که ابتدا به پنل پیشخوان خود بروید و از منو سمت راست،از طریق گزینه “نوشته ها > دسته ها” وارد صفحه دسته بندی نوشته ها شوید.
اگر نوشته ای در سایت خود ندارید پیشنهاد می کنم از طریق آموزش کار با بخش نوشته ها در وردپرس ابتدا یک نوشته را در سایت خود ایجاد کنید تا صفحه دسته بندی شما جذاب تر به نمایش در بیاید.

الان که در صغحه دسته بندی قرار دارید کافی است بر روی گزینه “ویرایش” یکی از دسته بندی ها کلیک کنید تا وارد صفحه جدیدی شوید که کار اصلی ما با آن بخش است.

در این قسمت گزینه های مختلفی را می بینید که در خصوص هر کدام برایتان به طور مجزا توضیحاتی را ارائه می دهم:
نام : در این قسمت شما نام دسته بندی شما نمایش داده می شود.
نامک : در این مکان نامک سایت و url نوشته شما نمایش داده می شود که می توانید اطلاعات دقیق تری از کاربرد آن را در صفحه کاربرد نامک در وردپرس چیست؟ مطالعه کنید.
دسته مادر : دسته مادر نشان دهنده این است که ایا دسته بندی فعلی خودش زیر مجموعه دسته بندی دیگری می شود یا خیر؟
به عنوان مثال دسته بندی چای ساز را در نظر بگیرید که دسته مادر آن لوازم خانگی است.
توضیح : کار اصلی ما در این بخش است که می توانیم توضیحاتی که نیاز داریم در دسته بندی نمایش دهد را اینجا قرار دهیم.
شما می توانید هر تعداد کلمه متن،تصویر،ویدیو و… را در این قسمت قرار دهید تا در صفحه دسته بندی نمایش داده شود.
نمایش توضیحات در صفحه دسته بندی قالب سایت
تا اینجا یاد گرفتیم چطور به دسته بندی سایت خود توضیحاتی را اضافه کنیم.اما سوالی که پیش می آید این است که چطور این توضیحات را در سایت خودمان به نمایش در بیاوریم.
وردپرس به طور پیشفرض قابلیت نمایش توضیحات در صفحه دسته بندی را ندارد و ما باید با از راه دیگری اقدام به این کار کنیم.
برای این کار وارد فایل منیجر هاست خودتان شوید.
اگر از کنترل پنل cPanel استفاده می کنید می توانید آموزش ورود به cpanel را مطالعه کنید.
سپس به روت پروژه خود رفته و به آدرس /wp-content/themes/myTheme/ بروید.توجه داشته باشید که در عبارت myTheme نام فعلی قالب شما قرار می گیرد.
سپس باید در این مسیر به دنبال فایلی به نام category.php یا archive.php بگردید.
فایل را باز کنید و کد زیر را در جایی که می خواهید توضیحات دسته بندی شما نمایش داده شود قرار دهید:
<?php
the_archive_description( '<div class="taxonomy-description">', '</div>' );
?>
سپس در پایان باید گزینه ذخیره تنظیمات را بزنید تا تغییرات شما اعمال شود و الان می توانید به صفحه دسته بندی ها مراجعه و تعییرات خود را مشاهده کنید.
البته بنده مثل همیشه پیشنهاد می کنم قبل از این که هرگونه دستکاری در کدهای سایت خود کنید ابتدا یک نسخه پشتیبان از سایت خود تهیه کنید.برای این کار حتما از آموزش نحوه بک آپ گیری سایت با افزونه در وردپرس استفاده کنید.
امیدوارم این آموزش هم همانند آموزش های دیگر برای شما مفید واقع بوده باشد.از شما می خواهم که مشکلات و چالش های فنی خودتان را در قسمت نظرات این آموزش درج کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشیم.