سلام دوستان،به یکی از قسمت های دیگر از آموزش وردپرس در خدمت شما هستیم.در این آموزش قصد داریم آموزش نصب قالب وردپرس در cpanel را با هم یاد بگیریم.توی این آموزش قصد داریم قالب وردپرس HitMag را که توسط لامرد وب فارسی سازی شده را با بسته نصبی وردپرس بر روی هاست سی پنل نصب کنیم.پس تا انتهای این آموزش همراه ما باشید.
بسته نصبی وردپرس چیست؟
نصب قالب وردپرس با بسته نصبی قابلیتی است که به ما کمک می کند تمام اطلاعات و دیتاهایی که توسط طراح بر روی قالب پیاده سازی شده را در اختیار داشته باشیم.طراحان قالب بعد از این که دمو و اطلاعات سایت خود را وارد کردند آن را به شکل یک بسته نصبی آماده می کنند تا بتوانند راحت تر قالب خود را به کاربران وردپرسی ارائه بدهند.بسته نصبی که توسط طراح ارائه می شود به ما کمک می کند که در کمترین زمان ممکن و حتی در کمتر از ۵ دقیقه قالب را نصب کنیم و تمام دمو ها و اطلاعات پیشفرض سایت را داشته باشیم.
یکی از مشکلاتی که من هنگام نصب قالب وردپرس داشتم نداشتن ایده برای درج محتوای پیشفرض سایت بود که خوشبختانه اگر از بسته نصبی برای سایت خود استفاده می کنید باید خوشحال باشید چرا که تمام دیتاهای آن قالب همراه با بسته نصبی در سایت شما درون ریزی می شود.
ما در لامرد وب قالب های معتبر خارجی را با زبان شیرین فارسی ترجمه کردیم و با بسته نصبی آسان جهت دانلود رایگان در اختیار شما قرار داده ایم که از لینک زیر قابل استفاده است:
آموزش نصب قالب وردپرس روی هاست سی پنل
برای این که بتوانیم آموزش نصب بسته نصبی در Cpanel را شروع کنیم ابتدا نیاز است چند تا یکی از قالب های رایگان موجود در لامرد وب را دانلود کنید،البته اگر قالبی تهیه نکرده اید!

برای نصب قالب وردپرس روی هاست سی پنل باید قالب خود را بر روی هاست خود آپلود کنیم.برای این کار وارد سی پنل خود شوید و از قسمت File Manager وارد مسیر Public_html شوید.مطابق تصویر بالا.

پس از این که وارد Public_html شدید توصیه می کنم هر فایلی درون این مسیر دارید را حذف کنید.اگر فایل ها برای شما مهم است می توانید از آن ها یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
پس از این که فایل های را پاک کردید با کلیک کردن بر روی گزینه آپلود فایل قالب بسته نصبی خود را بارگزاری نمایید.
پس از این که بسته شما به طور کامل آپلود شد باید فایل zip را از حالت فشرده خارج کنید.پس از اکسترکت کردن به شما دو فایل به نام Archive.zip و Installer.php خروجی می دهد که کار ما با همین دو فایل است.بنابراین می توانید فایل zip قالب را به طور کامل از فضای هاست خود پاک کنید.
توجه داشته باشید که ممکن است بعضی از بسته های نصبی دو فایل Archive.zip و Installer.php را در پوشه ای قرار داده باشند که شما باید آن دو فایل را به مسیر Public_html منتقل کنید تا عملیات نصب به درستی اجرا شود.
در مرحله بعد حتماً توجه کنید که بهجز این دو که خدمتتان معرفی شد فایل دیگری در پوشه Public_html نباشد و بعد از آن نیاز است آدرس سایت را در نوار مرورگر با پسوند Installer.php وارد کنید. مثلاً lamerdweb.ir/Installer.php به این شکل نصب بسته آغاز می شود.

سپس همانطور که در تصویر بالا مشخص است باید اطلاعات مورد نظر را در فیلد ها وارد کنیم:
Host : نام هاست و فضای میزبان شما که به طور پیشفرض بر روی localhost تنظیم شده است و نیاز به ویرایش ندارد.
Database: نام دیتابیس ایجاد شده.
User: نام یوزرنیم ایجاد شده در دیتابیس.
Password: پسورد یوزرنیم ایجاد شده.
برای ایجاد دیتابیس و تعیین سطح دسترسی ها می توانید به آموزش زیر رجوع کنید.
پس از این که اطلاعات بالا را کامل کردید باید این اطلاعات اعتبار سنجی شود و وردپرس بتواند به دیتابیس متصل شود.بنابراین باید بر روی گزینه Validate کلیک کنید.اگر همه چیز به خوبی پیش رفته باشد تمام چراغ ها برای شما سبز می شود.

در مرحله بعد باید تیک گزینه I have read and accept all terms & notices* را بزنید و برای ادامه نصب بر روی گزینه Next کلیک کنید.

در این قسمت باید منتظر بمانید تا مراحل نصب تکمیل شود.

پس از این که مراحل نصب کامل شد شما با تصویر بالا رو به رو می شوید.برای ورود به پنل مدیریت کافی است تا بر روی Admin Login کلیک کنید.
اگر هنگام ورود رمز عبور خود را نمی دانید و یا به شما خطای نادرست بودن کلمه عبور می دهد می توانید از طریق آموزش تغییر رمز عبور وردپرس اقدام به تغییر کلمه عبور خود نمایید.