گاهی وقت ها پیش می آید که بنا به هر دلیلی پست های خود را در معرض افراد خاصی قرار دهید و تمایل نداشته باشید که پست های سایت خود را عموم کاربران مشاهده کنند،در این طور مواقعی شما باید از قابلیت پست خصوصی در وردپرس جهت نمایش پست ها به افراد خاص استفاده کنید.
شما از این قابلیت هنگام انتشار یک پست جدید می توانید استفاده کنید و مشخص کنید که این نوشته در حالت خصوصی یا Private باشد یا به صورت ازاد و قابل مشاهده برای عموم کاربران سایت باشد.همچنین می توانید پس از انتشار نوشته خود و حتی هنگام ویرایش کردن آن هم این قابلیت را برای نوشته های قدیمی خود فعال کنید.
به این نکته توجه کنید که با توجه به این که شما هر زمان که بخواهید می توانید این نوشته ها را از حالت پست خصوصی در بیاورید و مجدد به صورت عمومی منتشر کنید تا برای عموم افراد سایت شما قابل مشاهده باشد.
برای انجام این کار افزونه های زیادی مثل Private only وجود دارند که می توانند این قابلیت را به سایت شما اضافه کنند اما توجه کنید که این قابلیت در خود وردپرس به صورت پیشفرض وجود دارد و شما را از هر افزونه ای بی نیاز می کند،بنابراین وا در این آموزش تصمیم گرفتیم برای شما همراهان لامرد وب آموزش نحوه قراردادن پست خصوصی در وردپرس بدون نصب هیچ افزونه ای برای شما عزیزان قرار دهیم.
نحوه ایجاد پست خصوصی در وردپرس
برای انجام این کار کافی است تا با وارد شدن به مسیر نوشته ها > افزودن نوشته جدید کلیک کنید و سپس در قسمت کادر انتشار بر روی گزینه مقابل قابل مشاهده بودن،یعنی گزینه عمومی کلیک کنید.(مطابق تصویر زیر)

در این مرحله برای شما باکسی باز می شود که می توانید از این طریق وضعیت نوشته خود را انتخاب کنید.(تصویر زیر)

در این مرحله باید یکی از وضعیت های موجود را برای پست خود استفاده کنید:
- عمومی : اگر این گزینه را انتخاب کنید،که در حالت پیشفرض این گزینه فعال است،نوشته و محتوای شما برای عموم افراد قابل مشاهده است.
- خصوصی : اگر بر روی گزینه خصوصی کلیک کنید محتوای شما برای عموم قابل مشاهده نمی باشد و فقط توسط مدیر و افرادی که سطح دسترسی ویرایشگر دارند قابل مشاهده است.
- محافطت شده با رمز عبور : با استفاده از این گزینه شما می توانید بر روی نوشته خود رمز عبور قرارد هید و طبیعتا فقط افرادی که این رمز را در دسترس دارند می توانند محتوا را مشاهده کنند.