بسیاری از مشاغل ساختمانی ممکن است هنوز متوجه مزایای ایجاد وب سایت ساختمانی با وردپرس نباشند. ایجاد سایت یک فرآیند ساده است که می تواند به شما کمک کند از رقبا متمایز شوید، مشتریان بیشتری جذب کنید و مزیت رقابتی خود را در بازار تضمین کنید. با به نمایش گذاشتن پروژه ها و تخصص خود در سایت، می توانید به راحتی با مشتریان جدید ارتباط برقرار کنید و کسب و کار خود را بدون دردسر رشد بدهید.

در ادامه قصد داریم با هم تمام مراحلی که نیاز دارید تا بتوانید برای خود یک وب سایتی با موضوع ساختمان و ساخت و ساز ایجاد کنید را با هم بررسی کنیم.
۷ ویژگی ضروری که برای وب سایت های ساختمانی ضروری است
تمام وب سایت های که در حوزه صنعت ساختمان و ساخت و ساز فعالیت دارند به طور کلی اهداف و پارامتر های مشخصی دارند.فرض کنید که تمام این کسب و کار ها نیاز به یک صفحه تماس با ما،درباره ما،نمونه کار ها و… دارند که همگی در نگاه اول شاید ساده به نظر برسند اما بسیار برای کسب و کار شما حائز اهمیت است و می تواند تاثیر بسیاری بر مخاطبان هدف شما بگذارد.بنابراین در ادامه به برخی از صفحات مهم این حوزه اشاره خواهیم کرد.
صفحه اصلی
صفحه اصلی شما اولین چیزی است که بازدیدکنندگان هنگام ورود به وب سایت شما می بینند، بنابراین باید به ساختار آن توجه کنید و آن را به عنوان ویترین کسب و کار خود در نظر بگیرید.
برای جلب توجه بازدیدکنندگان، از تصاویر جذاب پروژه های تکمیل شده خود و یک عنوان مختصر و در عین حال جذاب استفاده کنید.مطمعن شوید که دسترسی از صفحه اصلی به صفحات مهم سایت شما راحت و بدون مشکل است تا بتوانید بازدیدکنندگان را به بخش های کلیدی مانند خدمات و اطلاعات تماس راهنمایی کنید.
درباره ما
صفحه درباره ما جایی است که می توانید شرکت خود را به مشتریان معرفی کنید. تاریخچه، ماموریت و ارزش های شرکت خود را به نمایش بگذارید تا نشان دهید چه چیزی شما را خاص می کند.
اعضای تیم خود را معرفی کنید و تجربه آنها را در صنعت ساخت و ساز به رخ بکشید. عکسها و داستانهای شخصی و واقعی میتواند به افراد کمک کند تا راحت تر با شرکت شما ارتباط برقرار کنند.
خدمات ما
صفحه خدمات شما جایی است که می توانید تمام خدمات ساختمانی مختلفی را که ارائه می کنید نمایش دهید. فراموش نکنید که تمام خدماتی که ارائه می دهید را در این صفحه باید برای مخاطبان قرار بدهید.
فرقی نمیکند بر روی پروژه های کوچک ساختمانی تمرکز دارید،یا روی پروژههای بزرگ کار می کنید،در هر صورت باید اطلاعاتی کامل از خدمات شما در این صفحه باشد.
از زبان ساده برای کمک به بازدیدکنندگان برای درک اینکه دقیقاً چه کاری می توانید انجام دهید استفاده کنید. برای نشان دادن مهارت های خود، ممکن است بخواهید نمونه ها یا داستان های پروژه های موفق را به اشتراک بگذارید.
با دادن اطلاعات دقیق در مورد خدمات خود، به مشتریان بالقوه نشان می دهید که قادر و آماده هستید تا نیازهای ساخت و ساز آنها را به بهترین شکل ممکن برآورده کنید.
نمونه کارها
در بخش نمونه کارها، می توانید پروژه های گذشته خود را به اشتراک بگذارید و اعتماد را با مشتریان بالقوه تقویت کنید. درست مانند اعتماد در ساخت و ساز، سبد سهام شما نقش مهمی در نشان دادن معتبر بودن شرکت شما دارد.
مطمئن شوید که کار خود را به شیوه ای حرفه ای با تصاویر واضح و باکیفیت نشان می دهید که مهارت و دقت انجام شده در هر پروژه را برجسته می کند.
به یاد داشته باشید، این فقط در مورد تصاویر نیست – شامل توضیحات کاملی است که چالش هایی را که بر آن غلبه کرده اید و راه حل هایی که به دست آورده اید توضیح می دهد.
با گفتن داستان پشت هر پروژه، توانایی های حل مسئله و تعهد خود را برای انجام کارهای درجه یک نشان می دهید. این به مشتریان بالقوه درک بهتری از کیفیت خدمات شما می دهد.
اطلاعات تماس
مشتریان به طور طبیعی سؤالاتی دارند و به کمک شما نیاز دارند یا به خدمات شما علاقه مند هستند،بنابراین باید بتوانند به راحتی با شما تماس بگیرند.
سعی کنید با گذاشتن تمامی راه های ارتباطی مثل شبکه های اجتماعی،آدرس ایمیل، فرم های تماس و… تمام راه ها را به کاربران نمایش بدهید.
این قابلیت نه تنها تجربه کاربری را افزایش می دهد، بلکه تبدیل نرخ بازدیدکنندگان وب سایت به مشتری را نیز افزایش می دهد.
وبلاگ
در هر کسب و کاری برای این که شما به عنوان یک مرجع معتبر در آن حوزه شناخته شوید نیاز است تا یک وبلاگ راه اندازی کنید.باید در وبلاگ خود به صورت مستمر تولید محتوا کنید و این مسیر را ادامه بدهید.
با ارسال منظم محتواهای مفید و به روز رسانی های این محتواها، به مخاطبان خود نشان می دهید که به اطلاع رسانی و به روز نگه داشتن آنها اهمیت می دهید.
هنگامی که محتوای مفیدی مانند اخبار صنعت، نکات و داستان های پروژه های تکمیل شده و… را به اشتراک می گذارید، نه تنها تخصص خود را به نمایش می گذارید، بلکه تأثیر مثبتی بر روی مخاطبان خود خواهید گذاشت.
در مرحله بعد اگر کاربران محتوای شما را بروز و معتبر بدانند قطعا این محتوا ها را با سایر افراد به اشتراک می گذارند و به همین ترتیب می توانید افراد علاقمند بیشتری را به سمت کسب و کار خود جذب کنید.
چگونه یک سایت شرکت ساختمانی بسازیم؟
در ادامه مراحل اصلی ساخت سایت شرکت ساختمانی با وردپرس را با شما در میان خواهیم گذاشت.
۱. یک دامنه برای سایت خود انتخاب کنید
اولین قدم انتخاب یک نام دامنه برای سایت می باشد.شما به عنوان مدیر کسب و کار باید برای سایت خود یک نام داشته باشید که کاربران بتوانند از طریق این نام شما را پیدا کنند.این نام می تواند نام کسب و کار فیزیکی شما باشد یا یک نامی متفاوت.همچنین سعی کنید برای انتخاب نام دامنه از نام های بلند وطولانی،بی مرتبط با فعالیت خودداری کنید.
پس از این که نام دامنه خود را انتخاب کردید باید این نام را از شرکت های مرتبط خریداری کنید.برای خرید دامنه می توانید جلسه پنجم از آموزش وردپرس را مشاهده کنید.
۲. یک هاست مناسب تهیه کنید
مرحله دوم خرید هاست یا host است.هاست همان فضای میزبانی است که قرار است سایت شما در آن قرار بگیرد و کاربران با وارد کردن نام دامنه که در مرحله اول تهیه کردیم،یه سایت شما دسترسی داشته باشند.
بنابراین شما در این قدم باید یک هاست خریداری کنید.پیشنهاد می کنم برای شروع از یک هاست اقتصادی شروع کنید.
برای پیدا کردن شرکت های معتبر فروش هاست نیز می توانید در گوگل جستجو کنید و بهترین شرکت ها را انتخاب کنید.
۳.قالب وردپرسی مورد نظر خود را انتخاب کنید
در مرحله قبل هاست و دامنه را خریداری کردیم،اما در این مرحله قرار است یک قالب وردپرسی را انتخاب کنیم و از طریق آن سایت خود را ایجاد کنیم.
قالب های متنوعی هستند که می توانند مناسب حوزه صنعت ساختمانی باشند اما بسیاری از این قالب ها رایگان نیستند و در ازای آن باید هزینه دلاری پرداخت کنید.ما در لامرد وب بسیاری از قالب های وردپرس را فارسی سازی کردیم و به صورت رایگان جهت دانلود قرار داده ایم.
شما برای شروع می توانید قالب وردپرس Spike Construction و قالب Blockskit Construction را رایگان دانلود کنید و در ادامه آموزش همراه ما باشید.
۴. قالب وردپرسی خود را نصب کنید
بعد از این که قالب خود را انتخاب کردید نوبت به نصب آن می رسد.شما باید در این مرحله قالب وردپرسی خود را نصب کنید.برای نصب قالب خود بر روی هاستی که خریداری کردید کافی است آموزش ما را در خصوص نصب قالب وردپرس با بسته نصبی را مشاهده کنید.
اکنون سایت شما در دسترس است و می توانید با وارد کردن نام دامنه خود به سایت خود دسترسی داشته باشید.
۵. سایت خود را سفارشی سازی کنید
در این مرحله باید وارد پنل پیشخوان وردپرس خود شوید و سایت خود را سفارشی کنید.در مرحبله بعد وارد قسمت ویرایشگر گوتنبرگ شوید.شما می توانید تمام قسمت های سایت خود را اعم از رنگ،فونت،لوگو،ساختار،تصاویر و… ویرایش کنید.
تمام!سایت شما آماده است.
نتیجه گیری
امروزه ساخت سایت مثل گذشته دیگر پیچیده نیست،به خصوص با سیستم مدیریت محتوایی مثل وردپرس. با انجام مراحل ساده بالا، می توانید به راحتی وب سایت شرکت ساختمانی خود را در کمترین زمان ایجاد کنید و از آن کسب درآمد کنید.