آموزش ساخت دیتابیس در سی پنل

آموزش ساخت دیتابیس در سی پنل

بروزرسانی شده در۱۷ آذر ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

سلام دوستان امیدوارم روز خوبی داشته باشید،اگر به یاد داشته باشید در آموزش های گذشته از جمله آموزش نصب قالب وردپرس در cpanel نیاز شد که اقدام به ساخت دیتابیس در سی پنل کنیم اما از آنجایی که این مبحث مهمی است ترجیح دادیم که آن را در یک آموزش جداگانه به طور مفصل توضیح بدهیم.پس بدون اتلاف وقت به سراغ آموزش برویم.

ساخت دیتابیس در cpanel

ساخت دیتابیس در cpanel

برای این که بتوانیم اقدام به نصب قالب وردپرس کنیم باید ابتدا مقدمات آن را فراهم کنیم.یکی از این مقدمات و پیش نیاز ها اماده کردن دیتابیس وردپرس است.برای این کار باید وارد cPanel سایت خود شویم و سپس وارد قسمت MySQL® Databases شویم.

ساخت دیتابیس در سی پنل

سپس باید از طریق بخش Create New Database اقدام به ساخت دیتابیس کنیم.برای این کار باید در قسمت New Database نام دیتابیس خود را وارد کنیم و سپس گزینه Create Database را بزنیم.و تمام.در این بخش توانستیم دیتابیس خود را ایجاد کنیم.فراموش نکنید که نام دیتابیس خود را در یک فایل نوت ذخیره کنید.

ساخت user در سی پنل

ساخت یوزر در سی پنل

در مرحله بعد باید یک user برای دیتابیس خود ایجاد کنیم.تنها کافی است در بخش Add New User نام یوزر و پسورد را وارد کنید و سپس گزینه Create User را بزنید.

در این مرحله نیز فراموش نکنید که user و کلمه عبور خود را در فایل نوت ذخیره کنید.

سینک کردن یوزر و دیتابیس با هم

اتصال یوزر به دیتابیس

در مرحله آخر باید به یوزر خود دسترسی بدهیم تا بتواند عملیات های مختلف را بر روی دیتابیس اعمال کند.بنابراین به قسمت Add User To Database بروید و یوزر و دیتابیس خود را انتخاب کنید و گزینه Add را بزنید.

انتخاب تمام دسترسی ها برای یوزر

در مرحله بعد گزینه ALL PRIVILEGES را انتخاب کنید تا تمام دسترسی ها را برای یوزر خود انتخاب کرده باشیم و در نهایت بر روی گزینه Make Changes کلیک کنید.

جمع بندی

اولین کاری که قبل از نصب قالب وردپرس با بسته نصبی باید انجام بدهیم ساخت دیتابیس در سی پنل است.لذا در این آموزش به طور کامل یاد گرفتیم که چگونه از طریق کنترل پنل cPanel اقدام به ساخت دیتابیس کنیم.همچنین یاد گرفتیم که ابتدا یک دیتابیس ایجاد کنیم،در مرحله بعد یک یوزر برای دیتابیس خود ایجاد کنیم و در نهایت تمام دسترسی های دیتابیس را به یوزر خود بدهیم.امیدوارم که از این آموزش لذت برده باشید.در صورتی که سوالی داشتید می توانید در قسمت نظرات این بخش بیان کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 10 =