معرفی ابزار های تشخیص محتوای کپی شده

معرفی ابزار های تشخیص محتوای کپی شده

بروزرسانی شده در۳ دی ۱۴۰۳

آنچه در این مقاله می خوانید...

سلام به همگی

در این مطلب خواستیم کمی از آموزش وردپرس فاصله بگیریم و در خصوص مسئله مهمی با شما صحبت کنیم.همانطور که می دانید اینترنت یک فضایی است که هویت اصلی افراد مشخص نیست و از این رو دست به هر اقدامی میزنند.در سالم ترین حالت آن می تواند کپی مطالب وبلاگ و سایت شما باشد.بسیاری از افراد تصمیم می گیرند که در خصوص این اتفاق حرکتی نشان ندهند اما شاید بعضی از افراد،که ممکن است شما هم جزو آن دسته محسوب شوید،دوست نداشته باشید که محتوای شما کپی شود.

معرفی ابزار های تشخیص محتوای کپی شده

خارج از این بحث،ممکن است به نویسنده های سایت خود شک کرده باشید و دوست دارید بدانید محتوایی که در ساتین شما قرار می دهند آیا تماما یونیک و منحصر به فرد هستند یا این خلاف آن؟با این که فرض کنید افراد و سایت هایی هستمد که از مطالب شما کپی می کنند و می خواهید متوجه شوید که آن افراد چه کسانی هستند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم به معرفی ابزارهای شناسایی محتوای کپی‌شده بپردازیم تا بتوانید تشخصی دهید که کدام یک از محتوا ها کپی است و کدام یک به صورت یونیک منتشر شده است و آن را در راستای حفظ حق و حقوق کپی رایت سایر تولید کنندگان محتوا استفاده کنید.

معرفی ابزارهای شناسایی محتوای کپی‌شده

رصد کردن تمام محتواها در اینترنت به صورت دستی کاری زمان‌بر و دشوار است. اما با استفاده از ابزارهای آنلاین می‌توانید به راحتی سایت هایی که محتوای شما را کپی کرده‌اند، شناسایی و پیگیری کنید. در اینجا به برخی از این ابزارها اشاره شده است:

۱. Copyscape

Copyscape یک ابزار قدرتمند برای بررسی محتوای تکراری در اینترنت است. کافی است لینک محتوای خود را در این ابزار وارد کنید تا بررسی کنید که آیا محتوای شما در جای دیگری از وب منتشر شده است یا خیر. نسخه رایگان این ابزار امکان مشاهده برخی نتایج را فراهم می‌کند و به شما کمک می‌کند افراد یا سایت هایی که محتوای شما را کپی کرده‌اند، پیدا کنید.

۲. Google Alerts

اگر به‌ندرت محتوای جدید منتشر می‌کنید یا قصد دارید از بازنشر مطالب مهم خود در سایت‌های دیگر مطلع شوید، می‌توانید از Google Alerts استفاده کنید. برای این کار، عنوان محتوای خود را در داخل علامت نقل‌قول ( ” ” ) وارد کرده و یک هشدار تنظیم کنید. این ابزار به شما ایمیل‌هایی درباره هرگونه استفاده از عنوان محتوای شما ارسال می‌کند.

۳. Webmaster Tools (Google Search Console)

ابزار Google Search Console راه دیگری برای ردیابی وب‌سایت‌هایی است که محتوای شما را استفاده کرده‌اند. کافی است به بخش “پیوندها” (Links) بروید و لیست سایت‌هایی که به محتوای شما لینک داده‌اند را بررسی کنید. هر سایتی که به تعداد زیادی از صفحات شما لینک داده است، ممکن است یک کپی‌کننده محتوا باشد. برای اطمینان، سایت مربوطه را بررسی کنید و لینک‌های خود را در آن پیدا کنید.

۴. افزونه‌های وردپرس

وردپرس افزونه‌های متنوعی برای جلوگیری از کپی‌برداری محتوای سایت دارد. یکی از این افزونه‌ها Copimi است. این افزونه به صورت خودکار هنگام کپی‌برداری از متن، لینک منبع را به محتوای کپی‌شده اضافه می‌کند. این ویژگی علاوه بر اطلاع‌رسانی درباره کپی‌برداری، به بهبود سئوی سایت شما نیز کمک می‌کند.

۵- غیرفعالسازی قابلیت کلیک راست در مرورگر

آخرین روش موجود غیرفعال کردن راست کلیک در وردپرس می باشد.همانطور که می دانید یکی از روش های کپی کردن استفاده از کلیک راست و انتخاب گزینه Copy می باشد. این قابلیت کمک می کند تا کاربرانی که در سایت شما می آیند نتوانند در سایت شما کلیک راست کنند و از قابلیت کپی استفاده کنند.

۵ روش گفته شده تقریبا یک کار را برای شما انجام می دهند و آن هم جلوگیری از تولید محتوای کپی شده است.امیدوارم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد و از آن در جلپوگیری از کپی شدن محتوای خود استفاده کرده باشید.پیروز و موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + یازده =