نحوه ایجاد تغییر مسیر خودکار 404 در وردپرس

نحوه ایجاد تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس

بروزرسانی شده در۱۲ فروردین ۱۴۰۴

آنچه در این مقاله می خوانید...

خطای ۴۰۴ یکی از رایج ترین خطاهایی است که در وردپرس با آن مواجه می شوید، به این معنی که هر وب سایتی باید با آن مقابله کند. با این حال، با ابزار مناسب، می توانید تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس را تنظیم کنید.

در وهله اول باید ابتدا تشخیص دهیم که ایا خطای ۴۰۴ وجود دارد یا خیر!اگر وجود داشت،کاربران را به قسمت خاصی از سایت شما به عنوان مثال صفحه اصلی هدایت می کند.در بیشتر موارد، ریدایرکت به صفحه اصلی شما خواهد بود، اما شما می توانید هر صفحه ای را در سایت خود انتخاب کنید.

با توجه به این که ابزار ها و افزونه های زیادی برای این کار وجود دارد،ولی پیشنهاد ما استفاده از افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post می باشد.در ادامه نحوه استفاده از این افزونه را برای ایجاد تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس آموزش خواهم داد.

آیا تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ انتخاب خوبی است؟

تنظیم تغییر مسیر خودکار در وردپرس در برخی موارد می تواند انتخاب بسیار خوبی باشد. اما در برخی دیگر، ممکن است بهترین گزینه نباشد.

به عنوان مثال، تصور کنید یک فروشگاه آنلاین دارید. کاربر روی یک محصول کلیک می کند و به جای اینکه در صفحه آن محصول قرار بگیرد، به دلیل خطای ۴۰۴ به صفحه اصلی هدایت می شود.پس کاربر باید تمام مراحل را دوباره طی کند تا به آن بخش برگردد.

از جهتی اگر تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ نداشتید، آن کاربر فقط صفحه خطای ۴۰۴ شما را می‌بیند و در عوض، می‌توانست گزینه بازگشت را در مرورگر خود بزند تا دوباره به نتایج جستجو بازگردد و سایت دیگری را انتخاب کند.

به طور طبیعی، بهترین گزینه این است که هرگز خطای ۴۰۴ در سایت شما رخ ندهد، اما اغلب به دلایل مختلف ممکن است این اتفاق بیفتد. بنابراین، شما باید تصمیم بگیرید که در چه شرایطی می خواهید از تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس استفاده کنید.

در ادامه قصد داریم نحوه ایجاد تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس را با هم بررسی کنیم.پس تا انتهای این آموزش همراه ما باشید.

نحوه ایجاد تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس

افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post یک انتخاب عالی برای ریدایرکت خودکار ۴۰۴ در وردپرس است. همانطور که از نام آن پیداست، هدف از تغییر مسیر،فرستادن کاربران به یک پست مشابه یا صفحه اصلی سایت است که کاربر با خطا مواجه نشود.

تصور کنید کاربری بر روی آموزش وردپرس کلیک کند اما به دسته بندی در خصوص قیمت طراحی سایت هدایت شود، تجربه کاربری خوبی اتفاق نیفتاده است و برای کاربر آزاردهنده خواهد بود.

به این ترتیب،تحلیل بازخورد کاربران پس از اجرای این کار مهم است زیرا ممکن است نرخ پرش سایت شما را به شدت افزایش دهد.بنابراین شما باید پس از تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس سایت خود را چک کنید تا نرخ پرش سایت شما افزایش پیدا نکند.

مرحله ۱: WP 404 Auto Redirect نصب کنید

ابتدا افزونه WP 404 Auto Redirect را از اینجا دانلود کنید.

پس از این که افزونه را دانلود کردید باید از طریق آموزش نصب افزونه در وردپرس اقدام به نصب و فعالسازی افزونه نمایید.

یکی از مزایای این افزونه این است که شما پس از نصب افزونه نیاز به پیکیربندی و تنظیمات خاصی ندارد.ولی ما برای این که آموزش کامل تر شود عملیات پیگیربندی این افزونه را هم به طور کامل با هم بررسی خواهیم کرد.

مرحله ۲: تنظیمات پلاگین WP 404 Auto Redirect to Similar Post

برای این که به صفحه تنظیمات افزونه دسترسی داشته باشید کافی است وارد مسیر تنظیمات > WP 404 Auto Redirect شوید(مطابق تصویر زیر).

تنظیمات افزونه WP 404 Auto Redirect to Similar Post

تنظیمات این افزونه بسیار ساده و آسان است.در واقع، گزینه های زیادی برای پیکربندی وجود ندارد، بنابراین فرآیند سریع است و نیازی به دانش فنی خاصی ندارد.

برای شروع، روی Settings کلیک کرده و گزینه WP 404 Auto Redirect را انتخاب کنید.

تغییر مسیر خودکار 404 در وردپرس

تنظیمات افزونه به چهار تب با عنوان Settings،Post Types،Taxonomies و Engines تقسیم می‌شوند. اکثر گزینه ها شامل یک چک باکس یا یک منوی کشویی است، بنابراین چیز زیادی برای مرور وجود ندارد.

Debug Mode : برای فعال کردن حالت دیباگ این گزینه را فعال کنید.

Expose Headers : از طریق این گزینه می توانید هدر های ۴۰۴ را در سایت خود در معرض دید مدیران سایت قرار دهید.

Fallback Behavior : از طریق این گزینه می توانید تنظیم کنید که در صورت وجود خطای ۴۰۴ کاربر به صغحه اصلی سایت هدایت شود یا این که خطای پیشفرص ۴۰۴ به آن نمایش داده شود.همچنین می توانید آدرس دلخواه خود را جهت تغییر مسیر وارد کنید.

Redirections Headers : در این قسمت نوع تغییر مسیر خود را مشخص کنید.

Plugin Priority : می توانید اولویت اجرا شدن افزونه را تعیین کنید.

automatic redirect

با رفتن به برگه Post Types، می توانید انتخاب کنید که چه نوع پست تایپی از تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس پیروی نکند.

با انجام این کار شما مطمئن خواهید شد که تنظیمات این افزونه برای پست تایپ مدنظر شما اعمال نخواهد شد.به عنوان مثال اگر شما گزینه product را انتخاب کنید محصولات شما در صورتی که خطای ۴۰۴ هم داشته باشند کاربر را به هیج مسیری هدایت نمی کند.

در نهایت حتما بر روی دکمه “ذخیره تنظیمات” در پایین کلیک کنید.

با انجام این تنظمیات وقتی افزونه خطای ۴۰۴ را تشخیص بدهد، سایت شما به طور خودکار کاربران را به مسیری که مشخص کرده اید هدایت می کند.

نتیجه گیری

همانطور که مشاهده کردید،ایجاد تغییر مسیر خودکار ۴۰۴ در وردپرس بسیار آسان است و کار دشواری نیست.با این اوصاف، تغییر مسیر خودکار برای هر سایتی مناسب نیست.تغییر مسیر گاهی اوقات می تواند منجر به سردرگمی کاربران شود و کاربران را از سایت شما دور کنند. این تغییر مسیرها یک اقدام موقتی است و شما باید علت اصلی هر خطای ۴۰۴ را برطرف کنید، زیرا این عامل می تواند بر سئوی سایت شما تأثیر منفی بگذارد.

سوالات متداول

خطاهای ۴۰۴ چه زمانی رخ می دهد؟

خطای ۴۰۴ زمانی رخ می‌دهد که صفحه‌ای در وب‌سایت حذف شده باشد، اما پیوندهایی به آن همچنان در سایت شما وجود دارد. هنگامی که کاربران روی آن لینک ها کلیک می کنند، خطای ۴۰۴ را نشان می دهد، که می تواند باعث شود صفحه از نتایج جستجو حذف شود.

آیا ریدایرکت ۴۰۴ برای سئو خوب است؟

در بیشتر موارد، بله. در حالی که خطاهای ۴۰۴ امری اجتناب ناپذیر است، اگر برای مدت طولانی وجود داشته باشد، می تواند به سئو آسیب برساند. به این ترتیب، تغییر مسیرها انتخاب خوبی برای اطمینان از عدم وجود خطاهای ۴۰۴ هستند، اما آنها یک راه حل موقت هستند و شما باید سعی کنید که ریشه اصلی مشکل را حل کنید.

آیا باید همه صفحات خطای ۴۰۴ را تغییر مسیر دهم؟

تغییر مسیرها فقط زمانی باید استفاده شوند که محتوای آن صفحه به صفحه دیگری منتقل شده باشد.وجود صفحات ۴۰۴ طبیعی هستند و تغییر مسیر به صفحه مشابه می تواند به سایت آسیب برساند چرا که نرخ پرش سایت شما را افزایش می دهد.

باید یک صفحه اختصاصی ۴۰۴ بسازم؟

لزوما نیازی نیست که از صفحه سفارشی استفاده کنید ولی اکثر قالب های مدرن و بروز یک صفحه سفارشی ۴۰۴ برای خود دارند که می توانید از آن استفاده کنید.

چگونه می توانم از خطاهای ۴۰۴ جلوگیری کنم؟

خطاهای ۴۰۴ زمانی رخ می دهد که صفحه ای دیگر وجود نداشته باشد. این ممکن است به این دلیل باشد که حذف شده است یا به این دلیل که URL تغییر کرده است. بهترین راه برای جلوگیری از این خطاها این است که اطمینان حاصل کنید که هر زمان یکی از این اقدامات در سایت شما انجام می شود،فورا آن را ریدایرکت کنید.

چگونه خطاهای ۴۰۴ را شناسایی کنم؟

بسیاری از پلاگین ها یک گزارش کاملی از خطای ۴۰۴ را به شما می دهند که می توانید از این افزونه ها استفاده کنیدمعروف ترین آنها افزونه هایی مثل رنک مث و یوست سئو هستند که می توانند به شما کمک کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − دو =