در این قسمت از آموزش وردپرس قصد داریم به شما امکان جالبی را معرفی کنیم که شما با استفاده از این قابلیت می توانید می توانید کنترل بیشتری را روی کاربران خود داشته باشید.این قابلیت،نمایش تاریخ آخرین ورود کاربر در وردپرس است که شما به راحتی با استفاده از دو روشی که در ادامه آموزش خواهم گفت می توانید تاریخ آخرین ورود کاربران سایت خود را مشاهده کنید.
نمایش تاریخ آخرین ورود کاربر در وردپرس
شما با استفاده از این قابلیت می توانید کنترل بسیار زیادی بر روی ورود و خروج کاربران و اعضای سایت خود داشته باشید،این قابلیت می تواند به دلایل مختلفی به کار شما بیاید و مورد نیاز شما باشد.
شما به عنوان یک مدیر سایت باید بتوانید مدیریت کاربران وردپرس را به درستی انجام دهید.این مدیریت می تواند باعث کنترل بیشتر شما بر روی اعضای سایت شود.مدیریت سایت البته تنها محدود به مدیریت کاربران و اعضای سایت نمی شود ولی کاربران مهم ترین عنصر کلیدی هر بیزینس و سایتی به شمار میرود.
لازم است این نکته را هم خدمتتان عرض کنم که وردپرس به تنهایی پاسخگوی این مسئله ما نیست و باید برای نمایش تاریخ آخرین ورود کاربر در وردپرس از افزونه ها و کد نویسی استفاده کنیم.ما در این آموزش همانطور که خدمتتان گفته شد دو روش استفاده از افزونه و کدنویسی را آموزش می دهیم تا برای آن دسته از دوستانی که تمایل به استفاده از افرونه را ندارند هم مناسب باشد.پس در ادامه همراه ما باشید?.
نمایش آخرین تاریخ ورود در پنل مدیریت وردپرس با افزونه
در روش اول قصد داریم با استفاده از افزونه wp last login این قابلیت را به سایت خود اضافه کنیم.در مرحله اول کافی است که این افزونه را ابتدا از اینجا دانلود کنید.
پس از دانلود افزونه شما باید با استفاده از آموزش نصب افزونه در وردپرس این افزونه را نصب و فعالسازی کنید.
پس از فعالسازی این افزونه در پنل پیشخوان سایت خود بخشی اضافه می شود که از طریق آن می توانید نمایش تاریخ آخرین ورود کاربر در وردپرس را مطابق تصویر زیر مشاهده کنید.

همانطور که مشاهده می کنید این افزونه توانست تاریخ آخرین ورود کاربر را برای شما نمایش دهد،اما نکته ای که وجود دارد این تاریخ توسط وردپرس به صورت میلادی نمایش داده می شود که برای حل این مشکل و تبدیل آن به تاریخ شمسی می توانید از آموزش شمسی کردن تاریخ در وردپرس با افزونه WP Jalali استفاده کنید.
نمایش آخرین ورود کاربر در سایت با استفاده از کد
در روش دوم قرار است با استفاده از کدنویسی ما این قابلیت را سایت خودمان اضافه کنیم.مزیت این روش این است که در وردپرس استفاده زیاد و بیش از حد از افزونه ها،باعث می شود که سایت ما کمی کند تر شود و تجربه ناخوشایندی را برای ما ایجاد کند.به همین دلیل بعضی از دوستان مایل هستن تا حدالامکان مشکلات و قابلیت ها را با استفاده از کدنویسی به سایت خود اضافه کنند و فقط در صورتی از افزونه ها استفاده کنند که آن قابلیت پیچیده باشد.
بنابراین شما با استفاده از تکه کد زیر و قراردادن آن در فایل functions.php سایت خود،می توانید این قابلیت را به سایت خود اضافه کنید.
<?php
/**
* Capture user login and add it as timestamp in user meta data
*
*/
function user_last_login( $user_login, $user ) {
update_user_meta( $user->ID, 'last_login', time() );
}
add_action( 'wp_login', 'user_last_login', 10, 2 );
/**
* Display last login time
*
*/
function wpb_lastlogin() {
$last_login = get_the_author_meta('last_login');
$the_login_date = human_time_diff($last_login);
return $the_login_date;
}
/**
* Add Shortcode lastlogin
*
*/
add_shortcode('lastlogin','wpb_lastlogin');
?>
همچنین شما با استفاده از شورت کد [lastlogin] و استفاده آن در قالب،ابزارک،نوشته های سایت و… می توانید این قابلیت را در هر کجا که نیاز داشتید استفاده کنید و به کار ببرید.
امیدوارم که این آموزش هم برای ما مفید بوده باشد،درصورتی که نیاز به کمک و راهنمایی داشتید می توانید از طریق راه های ارتباطی و قسمت نظرات مشکلات خود را مطرح کنید.
موفق باشید?.